• ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310755111 • ΑΘΗΝΑ 2103428000 • ΛΑΡΙΣΑ 2410579670 • ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2651045004 • ΑΓΡΙΝΙΟ 2641047675


Η TETOMA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ με διακριτικούς τίτλους  "TETOMA" & "ELIA", εισάγει και εμπορεύεται  ανταλλακτικά, λιπαντικά, μπαταρίες  αυτοκινήτων καθώς και  διαγνωστικό εξοπλισμό  συνεργείων.

Το όνομα ΤΕΤΟΜΑ έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο των ανταλλακτικών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Για τους επαγγελματίες του χώρου το όνομα ΤΕΤΟΜΑ είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών BOSCH.  Διατηρεί τη μεγαλύτερη και πληρέστερη αποθήκη ανταλλακτικών BOSCH στην Ελλάδα .
Η εταιρία αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας την θέση της στην αγορά, διεκδικώντας έτσι ηγετικό χώρο στον κλάδο της.  Το 2015, η ΤΕΤΟΜΑ έλαβε τη διάκριση “BOSCH Preferred Supplier”, έχοντας άριστη  βαθμολογία σε περισσότερα από 20 σημεία ελέγχου ποιότητας με τα πρότυπα της BOSCH.

Το Δίκτυο Διανομής 5 σημείων-αποθηκών της καθώς και το Δίκτυο Επιλεγμένων Συνεργαζομένων Εμπόρων, εξασφαλίζει την έγκαιρη διανομή και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε πανελλαδικό επίπεδο τόσο των συνεργαζόμενων Συνεργείων Αυτοκινήτων και φορτηγών, όσο και των πελατών Χονδρικής. 

Οι Κεντρικές αποθήκες της βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τη Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στη Λάρισα για την Κεντρική Ελλάδα, στα Ιωάννινα για τη Δυτική Ελλάδα και στην Αθήνα για την Αττική, τη Ν. Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου και την Κύπρο, ενώ το νεότερο κατάστημα στο Αγρίνιο εξυπηρετεί την Στερεά Ελλάδα και τις Ιονίους νήσους.


Η επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων της ΤΕΤΟΜΑ ΑΕ βασίζεται στη στρατηγική της, να κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο των ανταλλακτικών aftermarket με γνώμονα κυρίως τη «Συνεργατική Αξία»  σε όλα τα επίπεδα. «Συνεργατική Αξία»  με τους προμηθευτές της, τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και βέβαια με το προσωπικό της. 

Οι άξονες πάνω στους οποίους κινείται η εταιρία για την επίτευξη των στόχων της είναι απλοί και βασίζονται στη διαρκή βελτίωση:

• Άμεση Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, αναλωσίμων και προϊόντων κατασκευαστών γνωστών για την ασφάλεια και την ποιότητα τους. Κάλυψη όλων των τύπων οχημάτων.  
• Προσανατολισμός στην ταχύτατη εξυπηρέτηση  των συνεργείων-πελατών της,  καθώς και την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας τους μέσω εξειδικευμένων και εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Προσανατολισμός στην ανάπτυξη δικτύων συνεργείων Bosch Car Service και Bosch Diesel Service στην Ελλάδα.  Προσδίδει έτσι ιδιαίτερη αξία τόσο στον πελάτη της, όσο και στα προϊόντα των προμηθευτών της.
• Οικονομικότητα των ανταλλακτικών που διαθέτει,  δηλαδή την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και πιστοποιημένης ποιότητας.

 

Δώστε Αξία στη Συνεργασία σας!

Ηλίας Σταμογιώργος

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

 

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

" ×