• ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310755111 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ) 2310300199 • ΑΘΗΝΑ 2103428000 • ΛΑΡΙΣΑ 2410579670 • ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2651045004 • ΑΓΡΙΝΙΟ 2641047675

      

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΟΜΑ 

Η TETOMA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ εισάγει και εμπορεύεται  ανταλλακτικάλιπαντικά, μπαταρίες καθώς και  διαγνωστικό εξοπλισμό  συνεργείων.

Το όνομα ΤΕΤΟΜΑ έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο των ανταλλακτικών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα. Για τους επαγγελματίες του χώρου το όνομα ΤΕΤΟΜΑ είναι συνώνυμο των ανταλλακτικών BOSCH.  Διατηρεί τη μεγαλύτερη και πληρέστερη αποθήκη ανταλλακτικών BOSCH στην Ελλάδα   Η εταιρία αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βελτιώνοντας την θέση της στην αγορά, διεκδικώντας έτσι ηγετικό χώρο στον κλάδο της. 

Το Δίκτυο Διανομής 6 σημείων-αποθηκών της καθώς και το Δίκτυο Επιλεγμένων Συνεργαζομένων Εμπόρων, εξασφαλίζει την έγκαιρη διανομή και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση σε πανελλαδικό επίπεδο τόσο των συνεργαζόμενων Συνεργείων Αυτοκινήτων και φορτηγών, όσο και των πελατών Χονδρικής. 

 

Η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών της ΤΕΤΟΜΑ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί την Β. Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Τα 5 υποκαταστήματα της ΤΕΤΟΜΑ βρίσκονται στις παρακάτω πόλεις με στόχο να καλύπτεται όλη η ελληνική επικράτεια και η Κύπρος:

Αθήνα, Λάρισα, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Ανατολική Θεσσαλονίκη

 

Η επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων της ΤΕΤΟΜΑ ΑΕ βασίζεται στη στρατηγική της, να κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο των ανταλλακτικών aftermarket με γνώμονα κυρίως τη «Συνεργατική Αξία»  σε όλα τα επίπεδα. «Συνεργατική Αξία»  με τους προμηθευτές της, τους πελάτες της, τους συνεργάτες της και βέβαια με το προσωπικό της.        

Οι άξονες πάνω στους οποίους κινείται η εταιρία για την επίτευξη των στόχων της είναι απλοί και βασίζονται στη διαρκή βελτίωση:

• Άμεση Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, αναλωσίμων και προϊόντων κατασκευαστών γνωστών για την ασφάλεια και την ποιότητα τους. Κάλυψη όλων των τύπων οχημάτων.  

• Προσανατολισμός στην ταχύτατη εξυπηρέτηση  των συνεργείων-πελατών της,  καθώς και την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας τους μέσω εξειδικευμένων και εξουσιοδοτημένων συνεργατών. Προσανατολισμός στην ανάπτυξη δικτύων συνεργείων Bosch Car Service και Bosch Diesel Service στην Ελλάδα.  Προσδίδει έτσι ιδιαίτερη αξία τόσο στον πελάτη της, όσο και στα προϊόντα των προμηθευτών της.

• Οικονομικότητα των ανταλλακτικών που διαθέτει,  δηλαδή την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και πιστοποιημένης ποιότητας.

 

Δώστε Αξία στη Συνεργασία σας!

Ηλίας Σταμογιώργος

Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

 

Μετάβαση στο καλάθι Συνέχεια αγορών
×